Route

Psychologenpraktijk De Meiboom is gevestigd in Hasselt-centrum en in Stevoort.

 

Vestiging Hasselt-centrum (aan de Heilig-Hart kerk, vlakbij het station)

Onze vestiging in het centrum van Hasselt vind je terug in de Plantenstraat 57, 3500 Hasselt, aan de Heilig-Hart kerk en op wandelafstand van het station.

Parkeergelegenheid

In de straten rond de praktijk, aan de kerk en op het pleintje is voldoende parkeergelegenheid. Vergeet niet je parkeerschijf te plaatsen!

Met het openbaar vervoer

De praktijk in Hasselt-centrum is gelegen op wandelafstand van het station en dus goed bereikbaar met trein en bus.

Vestiging Stevoort

Op de Hasseltse dreef 110, 3512 Stevoort vind je onze andere vestiging terug.

Parkeergelegenheid

Je kan parkeren voor de deur, liefst naast de haag indien mogelijk. Parkeer niet op het gras naast de weg, want dan riskeer je een boete van de politie.

Gelieve niet bij de overburen te parkeren tenzij onze parkeerplaatsen volledig volzet zijn.

Met het openbaar vervoer

Vanuit het station van Hasselt:

  • Neem bus 5 richting Nieuwerkerken – Sint-Truiden. Stap na een kwartier af aan de halte Sterrebos op de Hasseltse dreef in Stevoort. Wandel 350 meter verder richting nummer 110. Hier is onze praktijk gevestigd.
  • Neem bus H4 richting Stevoort. Stap na twintig minuten af aan de halte Stevoort-centrum. Wandel 600 meter terug richting de Hasseltse dreef nummer 110.

Vanuit het station van Sint-Truiden:

  • Neem bus 5 richting Nieuwerkerken – Hasselt. Stap na 38 minuten af aan de halte Sterrebos op de Hasseltse dreef in Stevoort. Wandel 350 meter terug richting nummer 110.

Check de website van De Lijn voor de exacte bustijden: www.delijn.be.

Met de auto:

Vanuit Hasselt:

  • Op de Hendrik Vanveldekesingel op de grote ring (aan de Colruyt) rijd je de Runkstersteenweg op buiten de grote ring (dus aan de Krëfel in). Bij de rotonde rijd je rechtdoor en de weg blijf je gewoon volgen. Deze gaat over in de Hasseltse dreef en op een gegeven moment vind je onze praktijk aan je linekrkant op nummer 110.
  • Neem afrit “Hasselt West” van de E313. Rij richting Hasselt tot aan de grote ring en rijd rechtdoor (Stevoortse Kiezel). Volg deze weg tot je in Stevoort centrum komt. Op een gegeven moment, met het tankstation aan je rechterkant, sla je linksaf. Aan de apotheek sla je opnieuw linksaf, dan kom je op de Hasseltse dreef. Voorbij de Delhaize en de drankenhandel Prik en Tik vind je onze praktijk, op nummer 110 van de Hasseltse dreef.
  • Neem afrit “Hasselt Zuid” van de E313. Rij richting Hasselt tot aan de grote ring. Sla linksaf als je aan de grote ring komt. Sla linksaf bij het tweede kruispunt (aan de Krëfelwinkel). Rij rechtdoor bij de rotonde (tweede afslag). Blijf deze weg volgen, dit is de Runkstersteenweg. Op een gegeven moment gaat de Runkstersteenweg over in de Hasseltse dreef. Aan je rechterkant passeer je B&B De Pommerie en benzinestation Bruyninx (Hasseltse dreef). Op nummer 110 op de Hasseltse dreef, aan je linkerkant, is onze praktijk gevestigd.

Vanuit Sint-Truiden:

  • Volg de Hasseltsesteenweg (N722) richting Hasselt, tot in Alken. Zodra je in Alken aankomt, sla je op het kruispunt waar je rechtsaf kan richting Alken-centrum, linksaf naar de Onze-Lieve-Vrouwstraat. Deze weg blijf je volgen tot je op een T-kruising komt in Stevoort-centrum (net voorbij eetcafé Tante Julia aan je rechterkant). Hier sla je rechtaf naar de Hasseltse dreef. Voorbij de drankenhal Prik & Tik vind je onze praktijk op nummer 110, aan je rechterkant.