Shelley van Gerven

Klinisch psycholoog
EMDR-practitioner

Shelley is opgeleid aan de Universiteit van Maastricht en heeft zich in 2016 verder gespecialiseerd als Gezondheidszorgpsycholoog (in België bekend als Klinisch Psycholoog).

Daarnaast is zij opgeleid als EMDR-therapeut/practitioner en heeft zij een opleiding gevolgd in EFT, Emotionally Focused Therapy. Zij richt zich voornamelijk op behandeling van trauma, angst- stemmings- en identiteitsproblemen en levensfaseproblematiek. 

De afgelopen jaren heeft Shelley de nodige ervaring opgedaan binnen een aantal GGZ-instellingen in Nederland. Hier heeft zij gewerkt met kinderen en jongeren met psychiatrische problemen en hun gezinnen. De laatste tijd heeft zij gewerkt met volwassenen, zwangere en pas bevallen vrouwen en hun baby’s en kleine kinderen gericht op trauma, hechting en andere (psychische) problemen. 

Doelgroep
Volwassenen, Koppels, Kinder- en Jeugd

Aanbod
De behandelingen van Shelley zijn holistisch en mensgericht. Ze zijn vaak een combinatie van de volgende behandeltechnieken: EMDR, Oplossingsgerichte therapie, Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness.

Bijkomende informatie

RINO Eindhoven: opleiding tot GZ-psycholoog

  • Opleiding tot EMDR-therapeut: basis, vervolg en practitioner
  • Basisopleiding EFT-therapie
  • Inschrijving bij Psychologencommissie: 872134287
  • Visumnummer: 376267

Contact

Tel. 0472-74 04 03

E-mail: shelley.vangerven@de-meiboom.be

privacyverklaring - cookieverklaring