Katrien Mulders

Klinisch psychologe, gedragstherapeute i.o.

Katrien is afgestudeerd als klinisch psychologe in de levenslooppsychologie. Zij is vertrouwd met een reeks aan problematieken door haar ervaringen binnen een psychiatrisch ziekenhuis waaronder depressie, verslaving en persoonlijkheidsstoornissen. Zij werkt momenteel bij beschut wonen Kempen mee aan een project om jongvolwassenen met een psychiatrische problematiek toe te leiden naar zelfstandig wonen.

Katrien is regelmatig bezig met vormingen, workshops en bijscholingen over o.a. gedragstherapeutische en oplossingsgerichte technieken. Zij volgde reeds de opleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en klinische psychodiagnostiek bij volwassenen (VUB). Momenteel is zij bezig om zich te specialiseren als gedragstherapeut aan de KULeuven.

Doelgroep:

Jongvolwassenen (18-25), volwassenen (25-65)

Aanbod:

Individuele psychologische begeleidingen bij stress, spanningen, laag zelfbeeld, identiteitsvragen, angst, depressie, identiteitsproblemen, traumaverwerking, hechtingsproblematiek en persoonlijkheidsstoornissen.

Katrien legt de nadruk op een warme therapeutische relatie waarbij er oog is voor de noden van de persoon. Tijdens individuele gesprekken wordt er gewerkt vanuit een gedragstherapeutisch kader naar persoonlijke doelen die zorgen voor een waardevol leven.

Bijkomende informatie:

  • Erkenningsnumer van de Psychologencommisie: 922117446
  • Lid van de Belgische Federatie Psychologen (BFP) en Vlaamse Vereniging Klinische Psychologen (VVPK)
  • Permanentie vorming Klinische psychodiagnostiek bij volwassenen (VUB 2017-2019)
  • Postgraduaat Gedragstherapie (KUleuven, 2019-2023)

Contactgegevens:

Tel: 0499-27 06 90

E-Mail: katrien.mulders@de-meiboom.be