Niels Pauwels

Klinisch psycholoog

Ik ben Niels, psycholoog in hart en nieren! Ik ben in de psychologie terechtgekomen door de interesse in menselijk gedrag en wat mensen stuurt.

Het begrijpen van een probleem op welk vlak dan ook is iets dat ik sinds mijn jongste jaren altijd belangrijk heb gevonden. Het begrijpen is weten hoe je het aanpakt.

Dit is buiten de psychologie ook waarom ik veel verschillende interesses heb opgeraapt. Van computertechniek en muziek tot de mens zelf.

Gestart als eerstelijnspsycholoog met specialisatie in burn-out en stress ben ik verschillende mensen tegengekomen met allerhande problemen die zich hebben voorgedaan.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een brede expertise heb die ik nog altijd graag uitdiep. Daarmee ligt er in de toekomst nog een opleiding integratieve psychologie voor mij klaar.

Doelgroep:

Volwassenen

Aanbod:

Je kan bij mij terecht voor angstproblemen, gemoedsproblemen, burn-out en stress. Verder heb ik mezelf ook verdiept in het brein. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ook voor neuropsychologische problemen klaar sta om je te helpen op verschillende vlakken (bijvoorbeeld: aandacht, geheugen, executief, spraak- of visusstoornissen). Dit kan gaan van diagnosticeren tot training.

Bijkomende informatie:

  • Erkenningsnummer Psychologencommissie: 961134405
  • Visumnummer FOD Volksgezondheid: 339090
  • Lid van de Psychologencommissie.

Contactgegevens:

Tel: 0495/172422

E-mail: niels.pauwels@de-meiboom.be

privacyverklaring - cookieverklaring